سیر سیاه است 6
آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟
سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند. سیر خام و سیر سیاه به نظر نمی رسد عوارض جانبی خاصی داشته باشد، اما با این حال سیر سیاه ممکن در برخی موارد عوارض جانبی به همراه داشته باشد. سیر سیاه دارای ترکیبات فوق العاده ای است که 2 ترکیب مهم آن SAC و SAMC است و بر اساس مطالعات علمی نشان داده شده است که تاثیرات بسیار قوی دارند و به عنوان یک عامل مهم در کاهش دهنده کلسترول خون می باشد. این روشها نه تنها سلامت کلی بدن را بهبود میبخشند، بلکه راهی طبیعی برای افزایش انرژی، کاهش التهاب و پیشگیری از بیماریها هستند.
شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. سیر سیاه با وجود خواص بیشمار برای سلامت، در برخی موارد میتواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود.
این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانها میشود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند. این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربیهای خون کمک میکنند.
پژوهشی از سال ۲۰۱۶ نشان میدهد عصاره سیر کهنه میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. سیر پخته میتواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند، این ماده غذایی به دلیل خاصیت ضدالتهابی و ضدباکتریایی خود، میتواند از بروز مشکلات گوارشی مانند یبوست جلوگیری کند. این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد و طعم ملایم تر و شیرین تری دارد. از آنجاکه سیر دارای خواص ضدالتهابی، ضدباکتری و ضدقارچی است، میتواند به پیشگیری و درمان عفونتهای رحمی کمک کند. در ضمن به یاد داشته باشید که خوردن سیر به صورت ناشتا، میتواند برای گوارش بعضی زنان اذیتکننده باشد پس به صورت متعادل آن را مصرف کنید. حکیم بزرگ ابن سینا هم در آثار خود به خواص غذایی و درمانی سیر اشاره کردهاست.
سیر یک مادهی غذایی و گیاهی با طعمی تند و تیز و طبعی گرم و خشک است. یکی از مهمترین خواص سیر، تاثیری است که در ضدعفونی بدن و رقیق شدن خون دارد. در این مطلب به طور کامل درباره خواص سیر و نحوهی مصرف آن توضیح دادیم.
فرآیند تخمیر همچنین با افزایش غلظت آنتی اکسیدانها و ترکیبات زیست فعال مانند S-alyl cysteine کمک میکند که مزایای سلامتی سیر سیاه را افزایش میدهد. بر اساس این تحقیقات، سیر سیاه تا ۴.۵ برابر آنتیاکسیدانها و مواد ضد سرطانی بیشتری نسبت به سیر سفید را ارائه میدهد. این افزایش در خواص ضد سرطانی بخصوص به تولید ترکیبات گوگردی یا اورگانوسولفور در فرآیند تخمیر نسبت داده میشود، که نقش مهمی در نابودی رادیکالهای آزاد و جلوگیری از رشد سرطان دارند. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید.
مقداری فلفل سیاه، پودر سیر، آبلیموی تازه و روغن زیتون را نیز به این ترکیب اضافه کنید تا همه مواد طعمدار شوند. درحالیکه مطالعات انجامشده روی جوندگان نشان داده است سیر به عملکرد ورزشی کمک میکند، مطالعات انسانی بسیار کمی روی این موضوع انجام شده است. می توانید سیر سیاه را با عسل و لیمو ترکیب کنید و به عنوان یک معجون مقوی و ضدباکتریایی مصرف کنید. برخی افراد سیر سیاه را به عنوان مواد افزودنی در نوشیدنی های سالم مانند اسموتی ها و آب میوه ها استفاده می کنند. سیر سیاه را می توان به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها مانند سالاد سوپ ماکارونی و انواع خوراک ها اضافه کرد. در بیشتر موارد، مصرف سیر به میزان متعادل در شیردهی خطری برای مادر و نوزاد ندارد.
سیر یکی از پرخاصیتترین مواد غذایی است که بهصورت خام و پخته مصرف میشود و بر این اساس به بررسی خواص سیر خام و پخته، تفاوتهای آنها و تأثیراتشان بر سلامتی میپردازیم. به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات می تواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند. کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر می تواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود.
در ادامه، نصف لیوان شیر، مقداری پنیر پارمسان و ۴ قاشق غذاخوری خامه را نیز به این ترکیب اضافه کنید تا مایه پاستا آماده شود. نصف لیوان شیر، مقداری نمک، فلفل و آویشن را نیز به خود پاستا افزوده و سس خامهای حاوی تن ماهی را روی این ترکیب بریزید و هم بزنید. حالا، گوجههای گیلاسی نصف شده، زیتون بدون هسته اسلایس شده، شوید تازه ساطوری شده و گوشت تن ماهی را همراه با یکدیگر در ظرف مناسبی بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
طرز تهیه سیر سیاه دکتر بیز
طرز تهیه سیر سیاه در فر
لاغری سریع با سیر سیاه
سیر سیاه دکتر بیز برای اسپرم نی نی سایت
لاغری با سیر سیاه و سبوس برنج
نظرات در مورد سرم سیر سیاه
طرز تهیه سیر سیاه با پلوپز
طرز تهیه سیر سیاه خانگی
قرص سیر سیاه برای لاغری
سیر سیاه برای معده