از باستان شناسی و Fb احتمالاً بیشترین را دریافت کنید
از باستان شناسی و Fb احتمالاً بیشترین را دریافت کنید
۲۸ فروردین ۱۳۹۹ کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران در نشست خبری ویدیویی خود در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری آناتولی دربارهٔ ساخت دستگاه ویروسیاب کرونا گفت: «اگر این دستگاه از سوی وزارت بهداشت تأیید شده بود حتماُ در گزارش رونمایی آن اعلام میشد. خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency. رمضان شریف نوید داد که فرایند تولید این دستگاه در آیندهٔ نزدیک آغاز خواهد شد. مغناطیسسنج را میتوان به عنوان فلزیاب نیز مورد استفاده قرار داد. قطبنما نمونه ساده یک مغناطیسسنج است که جهت یک میدان مغناطیسی را نشان میدهد. مغناطیسسنج (انگلیسی: Magnetometer) یا حسگر مغناطیس، ابزاری است که مغناطیس حاصل از مغناطش مواد مغناطیسی مانند فرومغناطیس یا جهت، قدرت و تغییر نسبی میدان مغناطیسی در یک مکان خاص اندازهگیری میکند. فلزیابهای پیشرفته، قدرت بسیار بیشتری نسبت به دیگر فلزیابها دیگر را دارا میباشند. اقتدار برمکیان در واقع نمایش قدرت و نفوذ عنصر ایرانی در دستگاه خلافت عباسی بود و این چیزی نبود که اعراب و شخص خلیفه آن را برتابند.
باغات روستای میل آغاردان درسمت شرق آن قراردارد. ردیابهای ادعایی مشابه در دیگر کشورهای جهان از جمله کشورهای مختلف در خاورمیانه، شمال آفریقا، شرق آسیا و آمریکای لاتین معرفی شدهاند و کلاهبرداران از این طریق مبالغ هنگفتی را کسب کردهاند. از این زمان، پایگاه شهر بلقیس به موازات کاوشهای باستان شناختی، به انجام فعالیتهای مرمتی در بخشهای مختلف شهر به ویژه مرمت ارگ و نیز مقبره شیخ آذری پرداخته و برنامههای گستردهای برای شناسایی و معرفی این میراث ارزشمند باستانی در دستورکار دارد. مغناطیسسنجها به شکل گستردهای در اندازهگیری میدان مغناطیسی زمین و در نقشهبرداری ژئوفیزیکی به منظور شناسایی انواع مختلف ناهنجاری مغناطیسی و همچنین در مسائل نظامی جهت تشخیص زیردریاییها و یا به عنوان بک آپ سامانهٔ موقعیتیابی جهانی بهکار میروند. سخنگوی سپاه پاسداران توضیح نداده که این تستها در کدام بیمارستان یا مرکز علمی در حال انجام است. در پی واکنشهای داخلی و خارجی به خبر تولید این دستگاه، رمضان شریف، سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد «سامانهٔ هوشمند تشخیص لحظهای کرونا که با تمسک به قرآن مجید نام مستعان برای آن انتخاب شده است، یک سامانهٔ منحصر به فرد و دارای قابلیتهای بالا و راستیآزماییشده در تشخیص ویروس کرونا است که قبل از رونمایی رسمی بیش از ۱۰ روز در حداقل ۱۰ بیمارستان و مرکز درمانی درگیر بیماران کرونایی در کشور، تست و آزمایش شده است.
حسین سلامی، فرماندهٔ کل سپاه پاسداران، این دستگاه را پدیدهٔ علمی معرفی کرد که توسط «بسیجیان دانشمند و با اخلاص» تولید شده است و مدعی شد که آزمایش آن در بیمارستانهای مختلف صورت گرفته و تا ۸۰ درصد عملکرد آن مثبت بوده است. دویچه وله ادعای کار کردن دستگاه را رد کرد. همچنین شش سال پیش از مستعان، ارتش مصر مدعی ابداع دستگاهی مشابه ایدیئی ۶۵۱ شد که برای ردیابی ویروس اچآیوی و هپاتیت به کار میرود که این ادعا بعدها تبدیل به درمان ایدز شد. ایدیئی ۶۵۱ به دلیل استفادهٔ بیثمر ارتش عراق برای شناسایی خودروهای بمبگذاریشده و بمبهای کنار جادهای در رسانهها مطرح شده بود و سرانجام سازندهٔ دستگاه ایدیئی ۶۵۱ در بریتانیا به ۷ سال زندان محکوم شد. بعدها دستگاه ایدیئی ۶۵۱ توسط یک کلاهبردار بریتانیایی به کشورهای مختلف به عنوان بمبیاب فروخته شد. این یک مقالهٔ خرد مکانیک است. این یک مقالهٔ خرد فیزیک است. قسمت درگیر شونده درخارج دستگاه قرار داشته از داخل به وسیله اتصال هزار خار با هم سرعتکننده در گیر است و از خارج شیاری برای درگیری با ماهک دارد. بین هم سرعتکننده و درگیر شونده ساچمه، فنر یا خارهای موشکی قرار دارد که در حالت عادی از حرکت بیمورد آن جلوگیری کند.
به ظروفي كه چنين نقاري و رنگ آميزي روي آن انجام گیرد ، كارشناسان دنياي غرب «اسگرافيتو» نام داده اند.کامبخش فرد هم به اين ظروف لعاب پاشيده اطلاق کرده است . خبر دیگری که در سال ۱۳۸۸ منتشر شده بود گلشنی مخترع دستگاه مینیابی است که به تولید انبوه رسیده و در مراسم معرفی این دستگاه هم فرماندهان سپاه و مقامهایی از جمله نادر قاضیپور حضور داشتهاند. بدین ترتیب، نیرو گرفتند و با آشوریان که به آنها یورش برده بودند، جنگیدند و طی جنگهایی که حدود یکصد سال به طول انجامید آنان را شکست دادند و دولتی بنیان نهادند که ۱۲۰ سال فرمانروایی نمود و نهایتاً از کوروش بزرگ شکست خورد. یکی از ساختمانهای آبی در ایران میتوان به آبانبار اشاره نمود. در پایان حکومت ایلخانان (دوران ضعف آنان)، ایران شاهد ملوکالطوایفی در عرصه حکومت و نهضتهای انقلابی ضد ایلخانان نظیر سربداران بود. پس از فروپاشی حکومت سلجوقیان و روی کارآمدن خوارزمشاهیان اسفراین تا سال ۶۰۳ ه.ق در دست بازماندگان سلجوقی بود. اشمیت اولین باستانشناسی است که مستقیماً این شهر را دیده و عکسهایی هوایی خوبی را نیز در ۱۱مه سال ۱۹۳۷م تهیه کردهاست. این محل طبق اشارات متون تاریخی و سفرنامه نویسان خارجی و گفتار مردم محلی مسجد جامع شهر تاریخی اسفراین بودهاست؛ و طبق یافتههای باستانشناسی در این محل چند دوره استقراری از صدر اسلام - صفویه مشاهده گردیدهاست.
سایت
سایت منبع
لینک منبع
این سایت
اینجا
این سایت
این لینک
منبع
سایت
سایت منبع